SORISA arckezelő gépek

Sorisa skinlight

* Sorisa – Spanyolország

Skinlight
Többfunkciós arckezelő készülék

- vakuum,
- gyémántfejes mikrodermabrázió,
- elektroporáció,
- fotoporáció,
- krióterápia,
- bőr hidratáltság mérés.

A SKINLIGHT egy multifunkciós készülék, mely különféle, már létező találmányokon alapuló technikák kombinációját alkalmazza azért, hogy elérje az öregedés-gátló kezelések hatását...Sorisa Photocare

* Sorisa – Spanyolország

Photocare - fényterápiás gép
A SORISA PHOTOCARE készüléket széleskörű esztétikai arckezelések végzésére fejlesztették ki. A fényterápia és fotoporáció hatásait használja hatóanyagok kombinációjával. Az adott problémának megfelelő speciális gélmaszkban található hatóanyagok a fotoporáció révén jutnak be a bőrbe.
A fogfehérítés során a sajátos hullámhosszú fény aktiválja a fehérítő hatóanyagot. Fájdalommentes, biztonságos és hatékony.
Sorisa ACCURA

* Sorisa – Spanyolország

ACCURA - elektroporációs gép
Az ACCURA a SORISA új terméke, mely képes kielégíteni a piacon legkeresettebb arckezelési eljárásokat: arctisztítás, zsíros bőr kezelése,feszesités, bőrfiatalítás, érzékeny bőr & hidratáció. Az ACCURA a lehető legjobb kezelési eredményeket nyújtja négy hatékony technológiának köszönhetően: Magas frekvencia, Lifting, Elektroporáció és Magas frekvenciás hő. Ezen technikák együttesen biztosítják a hosszantartó hatást.