Eladó használt Kozmetikai és Szépségipari gépek

MBE Oxy Life Plus arc és testkezelő gép

* MBE- Olaszország


Oxy Life Plus Arc és testkezelő gép 690 000 Ft+ áfa

Az Oxy Life® készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.Pollogen Regen

* Pollogen


Pollogen Regen arc és testkezelő gép 990.000 Ft+áfa

A Tripollar RF technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat.
A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket; a Monopoláris és Bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

A TriPollar kezelések az ideális megoldást nyújtják a bőr megjelenésének javítására, az öregedés jeleinek és a problémás cellulit megszűntetésére. A kezelés nem invazív, egyszerű és biztonságos. Nincs felépülési idő vagy injekció.
LPG Lipo M6 testkezelő gép

* LPG Lipo M6 testkezelő gép
LPG Lipo M6 testkezelő gép 1.900.000 Ft+Áfa

Az LPG® Cellu M6 Keymodule s készülék lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban a szakemberek számára elképzelhetetlen volt. Több éves fejlesztés eredménye a forgó hengeres eljárás, mely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték. A kezeléshez a szövet sajátságainak megfelelő programot választhatjuk ki. A kezelőfej motorizált hengerei negatív nyomást alkalmazva mozgatják át a szöveteket. A hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható. A kezelendő szöveti problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítanak. A kezelés formálja a testet, kezeli a narancsbőrt, az izom és ízületi fájdalmakat, javítja a keringést, a sportteljesítményt, a közérzetet.

A siker érdekében a szövettípusnak, és a problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítunk. A kezelés számos, a kötőszöveteket ért problémára korábban nem létező megoldást nyújt, melynek neve: Lipomassage!

Alkalmazások:
Testszobrászat Alakformálás Feszesítés Drenázs

A testkezelő berendezések hatékonyságának alapelvei a forgásirányok:
"roll in": (karcsúsítás) - lipolízis elősegítése, lokalizált zsír
"roll up": (testszobrászat) - drenázs, narancsbőr, izom relaxáció
"roll out": (feszesítés) - fibroblasztok stimulálása, megereszkedett bőr feszesítése

Kezelési területek:

Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
A bőr esztétikai kezelése
Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
Prevenció

Sorisa Photocare

* Sorisa – Spanyolország

SORISA Photocare 900 000 Ft+Áfa (Újonnan: 4.200.000 Ft+Áfa)

A SORISA PHOTOCARE készüléket széleskörű esztétikai arckezelések végzésére fejlesztették ki. A fényterápia és fotoporáció hatásait használja hatóanyagok kombinációjával. Az adott problémának megfelelő speciális gélmaszkban található hatóanyagok a fotoporáció révén jutnak be a bőrbe.
A fogfehérítés során a sajátos hullámhosszú fény aktiválja a fehérítő hatóanyagot. Fájdalommentes, biztonságos és hatékony.