Eladó használt Kozmetikai és Szépségipari gépek

MBE Oxy Life Plus arc és testkezelő gép

* MBE- Olaszország


Oxy Life Plus Arc és testkezelő gép 1.450.000 Ft+ áfa

Az Oxy Life® készülék kezeléssorozatával és hatóanyagcsaládjával a plasztikai igények teljeskörű kiszolgálását biztosítja. Egyedülálló eljárással, hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegeit. Az eljárás forradalmasította a kozmetikai kezelések lehetőségeit. A bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású, tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.MBE Synergica Multicolor

* MBE- Olaszország


MBE SYNERGICA MULTICOLOR® 800.000+Áfa helyett 299.000,- +ÁFA

Hatóanyagok bőrbejuttatása és sejtaktiválás arc- és testkezelésekhez

A speciális hullámformájú elektromos stimuláció és a pulzáló többszínű fény kombinációja közvetlenül a sejtmembránra hat. Átmenetileg megváltoztatja a sejtek szerkezetét, így a hatóanyagok áthaladhatnak a sejtek között réseken és eljuthatnak a bőr legfontosabb rétegeiig.

A Synergica Multicolor kezeléseket gyümölcszselék alkalmazásával végezzük, melyek összetétele specifikusan az adott kezelésnek megfelelő, így a lehető leggyorsabban érjük el a legjobb eredményt.
Az elektromos stimuláció ezen felül gyógyító hatású is: növeli a sejtek anyagcseréjét, értágító hatású, és serkenti a mélyebb rétegek keringését. A pulzáló többszínű fény viszont a használt hullámhossztól függően tonizál, drenázst végez, és simítja a bőrszövetet.

A Synergica Multicolor az egyetlen készülék, mellyel élvezetes, eredeti és igen speciális kezelés végezhető, melynek során a friss gyümölcsökben levő vitaminokat közvetlenül a bőrbe juttatja.Pollogen Regen

* Pollogen


Pollogen Regen arc és testkezelő gép 1.900.000 Ft+áfa

A Tripollar RF technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat.
A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket; a Monopoláris és Bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

A TriPollar kezelések az ideális megoldást nyújtják a bőr megjelenésének javítására, az öregedés jeleinek és a problémás cellulit megszűntetésére. A kezelés nem invazív, egyszerű és biztonságos. Nincs felépülési idő vagy injekció.
LPG Keymodule ll. Arc és testkezelő gép

* LPG Keymodule II. Arc és testkezelő gép
LPG Keymodule II. Arc és testkezelő gép 2.900.000 Ft+Áfa

Az LPG® Cellu M6 Keymodule s készülék lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban a szakemberek számára elképzelhetetlen volt. Több éves fejlesztés eredménye a forgó hengeres eljárás, mely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték. A kezeléshez a szövet sajátságainak megfelelő programot választhatjuk ki. A kezelőfej motorizált hengerei negatív nyomást alkalmazva mozgatják át a szöveteket. A hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható. A kezelendő szöveti problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítanak. A kezelés formálja a testet, kezeli a narancsbőrt, az izom és ízületi fájdalmakat, javítja a keringést, a sportteljesítményt, a közérzetet.

A siker érdekében a szövettípusnak, és a problémának megfelelően személyre szabott kezelést biztosítunk. A kezelés számos, a kötőszöveteket ért problémára korábban nem létező megoldást nyújt, melynek neve: Lipomassage!

Alkalmazások:
Testszobrászat Alakformálás Feszesítés Drenázs

A testkezelő berendezések hatékonyságának alapelvei a forgásirányok:
"roll in": (karcsúsítás) - lipolízis elősegítése, lokalizált zsír
"roll up": (testszobrászat) - drenázs, narancsbőr, izom relaxáció
"roll out": (feszesítés) - fibroblasztok stimulálása, megereszkedett bőr feszesítése

Kezelési területek:

Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
A bőr esztétikai kezelése
Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
Prevenció


Sorisa Photocare

* Sorisa – Spanyolország

SORISA Photocare 1.500.000 Ft+Áfa (Új ára:4.200.000 Ft+Áfa)

A SORISA PHOTOCARE készüléket széleskörű esztétikai arckezelések végzésére fejlesztették ki. A fényterápia és fotoporáció hatásait használja hatóanyagok kombinációjával. Az adott problémának megfelelő speciális gélmaszkban található hatóanyagok a fotoporáció révén jutnak be a bőrbe.
A fogfehérítés során a sajátos hullámhosszú fény aktiválja a fehérítő hatóanyagot. Fájdalommentes, biztonságos és hatékony.